Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

⭐️ Luxury Ap. 2+1+2 - DON BOSKO - Kompleks Premium V. 2024 (100% Brand New, I Pabanur)

⭐️ Luxury Ap. 2+1+2 - DON BOSKO - Kompleks Premium V. 2024 (100% Brand New, I Pabanur)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri

Tipi

apartament

Siperfaqja m²

116

Nr dhoma

2+1

Kati

Kati

3

Cmimi Euro

900

Me Qera: Luxury 2+1+2wc, Don Bosko ( Kompleksin Rezidencial Tirana Trio Towers, Përballë Gjykatës Administrative ) Pallat I Sapo Perfunduar v. 2024 , (900€ Perfshire Internetin + Adminisrtrimin e paguar) Sistem Kapot- Kati 3, Ashensor Me Cip | I Kompletuar Me Cdo Gje Ultra Te Re | Mobilim Super Cilesore, Elektroshtepiake A++ | Parket | Ndricim Led Me Spote | Punime Gipsi | Instalime Cilesore

Q4835

Te Dhenat E Ndarjes:

- 2 Dhoma Gjumi
    - 1 Sallon Dhe Kuzhine
    - 2 Tualet
    - 1 Ballkon

- Sipërfaqja Bruto: 116 M2
    - Sipërfaqja Neto: 100m2
    - Kati 3
    - Me Ashensor

Organizimi:

Karakteristikat:

- Apartamenti Është I Pabanuar Më Parë, I Sapomobiluar Dhe Arreduar Me Arkitekt
    - Parket
    - Tavane Të Varura
    - Ndricimi Led
    - Sistem Kondicionimi Multi Split. Cdo Ambient Është I Pajisur Me Kondicioner
    - Elektroshtëpiake Të Reja Dhe Të Markave Më Të Mira
    - 1 Vit Internet Falas
    - Post Parkimi Me Cmim Ekstra
    - Ndërtim I Vitit 2024
    - Sistem Kapotë
    - Orientimi Veri-Lindje

Extra:

Kompleksi Rezidencial Tirana Trio Towers Ka Një Sipërfaqe Totale Prej 6461.4 M2, E Cila Shtrihet Në 3 Ndërtesa Banimi Dhe Shërbimi Me 10 Kate Secila Dhe 2 Kate Nëntokë. Pozicionuar Në Një Nga Zonat Më Të Mira, Duke Ofruar Të Gjitha Facilitetet E Nevojshm

Cmimi: 900€/ Muaj - Perfshire Internetin ( 15 €/muaj Dhe Administrimin Të Paguar (20€/muaj)
    OSE CMIMI STANDARTI I QEREASE: 865€/MUAJ

Tel Ose Whatsapp: 0685451010

Contact

WhatsApp

New Bllok - Real Estate
    Rr. Vaso Pasha, Bllok, Tirane
    [email protected]
Working...
X