Announcement

Collapse

Njoftim

Pershendetje Vizitore,

Nese njoftimi juaj nuk duhet te jet online , na kontaktoni me email me link e njoftimit ne [email protected].
See more
See less
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tirane, jepet me qera apartament+verande | Penthouse 2+1 Kati 8, 210 m² 1.000 € (Myslym Shyri)

Tirane, jepet me qera apartament+verande | Penthouse 2+1 Kati 8, 210 m² 1.000 € (Myslym Shyri)

Tirane

Nr. Njesia - Zona me e afert?

7 Myslym Shyri | Drejtoria Policise

Tipi

apartament+verande | Penthouse

Siperfaqja m²

210

Kati

Kati

8

Cmimi Euro

1000

Ofrojmë për qira një penthouse në një nga zonat më të kërkuara dhe të qeta të Tiranës, Myslym Shyri. Ky apartament ndodhet në katin e 8-të dhe ofron hapësira komode e të ndriçuara, me një sipërfaqe totale prej 210 m².

Karakteristikat e pronës:

● Sipërfaqja totale 210 m²
    ● Sipërfaqja verandës 70 m²
    ● Sipërfaqe apartamentit 140 m2
    ● Dhoma ndenjeje e bollshme dhe elegante, me pamje të hapur dhe të bukur.
    ● Kuzhinë moderne, e pajisur me të gjitha elektro-shtëpiaket e nevojshme.
    ● 2 dhoma gjumi të rehatshme, me hapësirë të bollshme dhe dritare të mëdha që lejojnë ndriçimin natyral.
    ● 2 tualete të kompletuara, të dizajnuara me materiale cilësore dhe funksionalitet të lartë.
    ● 2 studio pune

Kjo pronë është perfekte për ata që kërkojnë komoditet, hapësirë dhe një vendndodhje ideale në zemër të qytetit. Zona e Myslym Shyrisë ofron akses të lehtë në shërbime, dyqane, restorante dhe transport publik, duke e bërë jetën tuaj më të rehatshme.

Për më shumë informacion ose për të planifikuar një vizitë, ju lutemi na kontaktoni!

Qera, Penthouse, Myslym Shyri, Tiranë - 1000€ | 210 m²

Ofrojmë për qira një penthouse në një nga zonat më të kërkuara dhe të qeta të Tiranës, Myslym Shyri. Ky apartament ndodhet në katin e 8-të dhe ofron hapësira komode e të ndriçuara, me një sipërfaqe totale prej 210 m². Karakteristikat e pronës: ● Sipërfaqja totale 210 m² ● Sipërfaqja verandës...

urbanrealestate.al

ID: URB1774

Cel. : 0695777733

Contact

WhatsApp

Rruga Rruga George W Bush, Tirana, Albania
    +355699599753 [email protected]
Working...
X