Tirane, jepet me qera apartament 2+1+Aneks+Ballkon Kati 3, 116 m² 900 € (Don Bosko)
Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
9 Don Bosko | Jordan Misja | Bulevardi i Ri
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
116
m²
Nr dhoma
2+1
Kati
Kati
3
Cmimi Euro
900
€
Qera, Apartament 2+1+2, Don Bosko, Tiranë
Qera, Apartament 2+1+2, Don Bosko, Tiranë Apartamenti ndodhet në Kompleksin Rezidencial Tirana Trio Towers, përballë Gjykatës Administrative, Don Bosko Informacion mbi apartamentin: - Sipërfaqja bruto: 116 m2 - Sipërfaqja neto: 100m2 - Kati 3 - Me ashensor Organizimi: - Korridor shpërndarës - 2 dhoma gjumi - Ambient ndenje dhe kuzhinë - 2 tualete, ku njëri është me dritare - 1 Ballkon Cilësime të tjera: - Apartamenti është i pabanuar më parë, i sapomobiluar dhe arreduar me arkitekt - Parket - Tavane të varura - Ndricimi Led - Sistem Kondicionimi Multi split. Cdo ambient është i pajisur me kondicioner - Elektroshtëpiake të reja dhe të markave më të mira - 1 vit internet falas - Post parkimi me cmim ekstra - Ndërtim i vitit 2024 - Sistem kapotë - Orientimi Veri-Lindje Kompleksi Rezidencial Tirana Trio Towers ka një sipërfaqe totale prej 6461.4 m2, e cila shtrihet në 3 ndërtesa banimi dhe shërbimi me 10 kate secila dhe 2 kate nëntokë. Pozicionuar në një nga zonat më të mira, duke ofruar të gjitha facilitetet e nevojshme. Për më shumë informacione na kontaktoni!
Cel. : 0675329924
Contact
Ardit Mehillka
Rr. Muhamed Gjollesha, Tiranë, Shqipëri
[email protected] | +355 67 532 9924
Listo te gjithe Pronat - Ardit Mehillka